Artikelen
Geef een reactie

Waarom je geen water moet drinken bij pittig eten, en wat dan wel?

Burning Flame Hot Water

Houd je van lekker Aziatische eten? Dan ontkom je zeker niet aan de lekkere pittige gerechten uit de Chinese, Thaise, Koreaanse keuken. Denk maar aan de spicy Si Chuan gerechten, Koreaanse kimchi en de lekkere Thaise curry!

Als je per ongeluk iets te pittig hebt gegeten, denk je vaak gauw glaasje water drinken om de brand te blussen. Echter heb je het dan goed mis, want je verergert juist de pittigheid! In dit geval kun je beter melk of ander zuivelproduct gaan drinken. Waarom dat zo is, wordt in het volgende filmpje uitgelegd:
Zie ook: Waarom water drinken het domste is wat je kunt doen als je mond in de fik staat

En kan jij tegen een beetje pittigheid? Wat voor spicy gerechten zijn jullie favoriet?

Lisa

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s