Vacatures
Geef een reactie

Organisator voor evenementen

Ter ondersteuning van de activiteitencommissie van JONC zijn we op zoek naar een of meerdere organisators ter versterking van het team. JONC brengt al vele jaren Nederlandse Chinezen bij elkaar door middel van evenementen. Ook dit jaar staat de organisatie voor nieuwe uitdagingen en zijn wij daarom op zoek naar een of meerdere enthousiastelingen.

We zijn op zoek naar een (of meerdere) vrijwilliger(s) die als AC commissielid:

  • Sociaal is ingesteld en het leuk vindt om tussen de mensen te staan. In deze positie ontmoet je talloze mensen over heel Nederland en vergroot je in mum van tijd jouw sociale kringen!
  • Initiatiefrijk. Je weet van aanpakken en hebt een proactieve instelling. Verder ben je enthousiast en kun je goed organiseren.
  • Pro-actief, zelfstandig en helpt meedenken over het verder ontwikkelen van de organisatie.
  • Communicatief sterk is en leuk vindt om in teams te werken. Je kunt zowel uitstekend samenwerken als zelfstandig werken.
  • Creatief! Welke nieuwe activiteiten kunnen we bij een evenement introduceren? Hoe kunnen we met onze evenementen de doelgroep nog beter bereiken?

Samen met andere JONC vrijwilligers ga je een evenement van begin tot het eind plannen, promoten en coördineren. Dit is de perfecte kans om jezelf te ontplooien en te ontwikkelen. Een waardevolle toevoeging op je CV! Bovendien help je ons en de community door Nederlandse Chinezen bij elkaar te brengen.

Mocht je geïnteresseerd zijn dan kun je via deze link een korte motivatie naar ons toesturen met als onderwerp: Vacature AC commissielid.

JONC is een vrijwilligersorganisatie waarin de “Dutch born Chinese cultuur” met veel trots wordt uitgestraald. Het is namelijk een verrijking om opgegroeid te zijn met zowel de Nederlandse als de Chinese cultuur. JONC organiseert evenementen zodat Nederlandse Chinezen met elkaar in contact komen en ervaringen met elkaar kunnen delen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s