Artikelen
Geef een reactie

Nationale Single’s Day in China

In China is het al zo’n 20 jaar een feestdag op de 11e dag van de 11e maand van het jaar. Op 11 november is het namelijk de Nationale Single’s Day (光棍節 Guang Gun Jie). De vier 1-en symboliseren als single zijnde. Vrijgezelle mensen vieren dat zij het ook net zo goed hebben dan mensen in een relatie. Webshops spelen hier op in en bieden fikse kortingen aan. Alibaba maakte enorme omzet hiermee, en overtreft zelfs de Black Friday en Cyber Monday in Amerika. In de westerse wereld wordt er langzamerhand ook meegedaan met de aanbiedingen op Single’s Day. Heb je interesse om meer te lezen wat voor invloed dit heeft op de Chinese economie? Lees dan de volgende artikelen:

Het succes van Singles’ Day: feit of fictie?
Infographic: 11.11- Single’s Day in China
Koop een cadeautje voor jezelf: het is Singles’ Day

Ga je op 11 november (of 10 november om 17:00 al, dan is het al middernacht in China namelijk) kijkje nemen op Aliexpress of er iets leuks er tussenzit voor jou? Het duurt wel even met verzenden, maar dan heb je wel een voordelig koopje gedaan! Je kunt op de website coupons krijgen/winnen om nog meer voordeel uit je aankoop te halen. Veel plezier met online shoppen iedereen!

Lisa

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s