featured, Fotoalbums
Geef een reactie

JONC Kerstevent 2016 Foto’s

Op zaterdag 10 december 2016 hadden we wederom een gezellige kerstavond met elkaar gehad. Met lekkere Vietnamese loempiaatjes en beef noodle soup Pho. Na het eten gingen we in teams tegen elkaar strijden voor leuke cadeautjes. De avond werd afgesloten met hard core karaoke! De best dressed man en woman kregen een dinercheque van Vietnamese Pho restaurant & noodle bar (Amsterdam). Ons volgende event vindt plaats in februari/maart 2017, houd onze website en Facebook goed in de gaten voor de updates!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s