Events, featured
Geef een reactie

JONC Escape Room event

Hallo jongens en meiden,

Hebben jullie met smak gewacht naar ons eerste event van 2017? We hebben een hele leuke en bloedstollende event voor jullie in petto! Op zaterdag 18 maart gaan we namelijk met zijn allen Escape Room spelen. In groepjes van 7 personen worden we opgesloten in een kamer, door het oplossen van puzzels aan de hand van logisch redeneren moeten wij binnen 60 minuten zien te ontsnappen. Heb je nog nooit eerder Escape Room gespeeld? Dan is dit je unieke kans om dit samen met JONC te gaan doen!
Er is plek voor maximaal 35 personen. Na afloop gaan we gezellig eten bij Mister Wok. Plaatsen zijn beperkt, first come first serve. Je bent pas verzekerd van een plaats als je betaling voldaan is. Meld je aan met de volgende link:
http://bit.ly/Joncescape2017

DATUM:
Zaterdag, 18 maart 2017

Programma:
12:00 Verzamelen JONC leden en deelnemers in Rotterdam voor carpool
12:30 Vertrek richting Dordrecht vanuit Rotterdam
13:00 Verzamelen Escape Room
14:00 Escape Room
15:00 Borrel Escape Room
17:00 Verzamelen diner
17:30 Diner

ACTIVITEIT 1 – ESCAPE ROOM:
Real Escape Room
Vest 108
3311 TX DORDRECHT
http://www.realescaperoom.nl/nl/

ACTIVITEIT 2 – ALL YOU CAN EAT:
Mr. Wok Rotterdam
Puck van Heelstraat 155
3077 MG ROTTERDAM
http://www.mrwok-rotterdam.nl/

Opmerkingen Activiteit 1:
– Voor deze activiteit is het heel erg belangrijk om op tijd te zijn. Zorg ervoor dat jij minimaal 15 minuten voor de start aanwezig bent. Indien jij te laat bent, dan kunnen wij jouw deelname aan deze spannende activiteit niet meer garanderen.
– De kosten voor de ESCAPE ROOM activiteit bedraagt EUR 17,50 per persoon. In de prijs zit één non-alcoholische consumptie inbegrepen
– Max. 35 personen voor escape room
– Parkeren kan bij parkeergarage “P1 Parking Drievriendenhof / Dordrecht Centrum”, Korte Kolfstraat 235, 3311 XK DORDRECHT. Tarief bedraagt EUR 1,00 per 28 minuten;
– Vanaf station Dordrecht Centraal is het ongeveer 11 minuten lopen naar Real Escape Room.

CARPOOLEN:
Er bestaat de mogelijkheid om te carpoolen vanaf voetbalstadion De Kuip richting Real Escape Room in Dordrecht. Indien jij wenst gebruik te maken van deze mogelijkheid, geef het dan aan op het formulier. Graag vernemen wij ook of jouw auto ter beschikking staat om als carpoolauto te fungeren.

Opmerkingen Activiteit 2:
– Deze activiteit begint om 17:30 uur en zal eindigen om 20:00 uur. Zorg ervoor dat jij op tijd bent, zodat jij de maximale tijd kan benutten;
– De kosten voor de ALL YOU CAN EAT activiteit bedraagt EUR 20,00 per persoon.
In de prijs zit twee non-alcoholische consumpties inbegrepen;
– Parkeren kan rondom voetbalstadion “De Kuip”, Van Zandvlietplein 1, 3077 AA ROTTERDAM. Indien er geen voetbalwedstrijden of grote events zijn, dan is het gratis parkeren op de parkeerplaatsen P1 t/m P4. Vanaf de parkeerplaatsen is het ongeveer 7 minuten lopen naar Mr. Wok Rotterdam.
– Vanaf station Rotterdam Centraal is het ongeveer 20 minuten reizen met de tram. Uitstappen bij halte “Stadion Feyenoord”. Vervolgens is het ongeveer 6 minuten lopen naar Mr. Wok Rotterdam.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s