featured, Fotoalbums
Geef een reactie

JONC Kookworkshop 2017 foto’s

Op zaterdag 6 mei 2017 hebben we een gezellig kookworkshop gehad bij Het Zesde Geluk in Rotterdam. Je merkte dat deze kookworkshop voor iedereen een leerzame activiteit was. Grotendeels van de groep heeft geleerd wat de term voor het snijden van Chinoise, Julienne en Brunoise inhoudt. Dit bleek erg interessant voor iedereen te zijn. We hebben veel plezier gehad tijdens het koken en lekker gesmuld met z’n allen. De dag hebben we vervolgens afgesloten met een ijsje en een drankje met de deelnemers. Houd onze website en Facebook in de gaten voor de updates voor ons aankomende BBQ event!Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s