featured, Fotoalbums
Geef een reactie

JONC Teambuilding 2017 foto’s

In het eerste weekend van september 2017 zijn we met onze JONC teambuildingsevent naar de Ardennen geweest. In deze 3 dagen en 2 nachten hebben we een zeer gezellig tijd gehad. We zijn in 3 groepen verdeeld en elke groep heeft zijn eigen taak, ene groep maakt het ontbijt klaar, de andere groep ruimt af. Op de tweede dag hebben wij verschillende teambuilding activiteiten gehad waarbij teamwork van groot belang is. In de avond maakte elke groep respectievelijk een voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht. Zodoende hebben wij als team elkaar beter leren kennen. Wil je ook ervaren hoe het is om bij JONC als actieve lid te zijn? Kom dan naar ons High tea event op zaterdag 14 oktober 2017 en maak kennis met ons JONC team!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s