featured, Fotoalbums
Geef een reactie

JONC 25 jaar jubileum gala foto’s

Op zaterdag 9 december  2017 hebben wij onze JONC 25 jaar jubileum groots gevierd met een gala in restaurant Fussia (Amstelveen). Op deze avond kwamen zowel oude als nieuwe deelnemers deze prachtige gelegenheid bijwonen. Na een lekkere buffet diner, was er een leuke  actieve quiz om de bezoekers alvast beetje in beweging te zetten. Na de laatste quiz vraag, ging DJ Artez zijn draai skills showen en was de dansavond begonnen! Aan het einde van de avond werden de prijzen best dressed man and woman uitgereikt. Tevens gingen 4 bestuursleden hun afscheidsspeech houden. In het jaar 2018 gaat het nieuwe JONC bestuur weer leuke activiteiten voor jullie organiseren, houd daarom onze Facebook pagina goed in de gaten!

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s