Events
Geef een reactie

JONC – Boulderen 2018

“The sky is the limit!” Met deze motto in het achterhoofd gaat JONC het volgende event organiseren. Op zaterdag 17 maart 2018 staat namelijk de activiteit boulderen op het programma.

Wat is boulderen?
Boulderen is een explosieve en spectaculaire manier van klimmen. Op klimwanden met een maximale hoogte van 4,5 meter kan men diverse klimroutes afleggen. De klimroutes zijn puzzels die opgelost kunnen worden met techniek, kracht en denkwerk. Bij boulderen wordt er geen gebruik gemaakt van touw en klimgordels. De veiligheid wordt gewaarborgd door dikke matten onder de klimroutes.

Praktische informatie
Om 13:30 uur worden de deelnemers op locatie (“Het Lab Amsterdam”) verwacht en zullen kort daarna, onder toezicht van een instructeur, gaan starten met de activiteit tot 16:00 uur. Om deel te kunnen nemen aan deze activiteit dient de deelnemer eigen sportschoenen mee te nemen en bij voorkeur met dunne zolen. Daarnaast is het aan te raden om comfortabele kleding (sportkleding) te dragen voor een optimale beklimming. Er zijn kleedkamers aanwezig om je om te kleden.

Inschrijven uiterlijk 10 maart 2018
Vanwege voorbereidingstijd die “Het Lab” nodig heeft voor grote groepen, zal de inschrijvingsperiode lopen tot en met zaterdag 10 maart 2018. Inschrijven kan via de volgende link: http://bit.ly/inschrijvenjoncboulderen2018. Wees er snel bij, want het aantal plekken is beperkt! Een inschrijving is pas voltooid als de betaling is ontvangen en een betaalbevestiging door JONC is verstuurd.

Na het boulderen een hapje eten
Geïnteresseerden die na de activiteit nog gezamenlijk een hapje willen eten, kunnen dat aangeven op het inschrijvingsformulier. Het JONC team zal vanaf 17:00 uur gaan genieten van een twee uur durende ALL YOU CAN EAT & DRINK arrangement bij A’DAMS wereldkeuken (https://www.adamswereldkeuken.nl). De prijs bedraagt EUR 30,95 per persoon.

Wij hopen jullie te mogen verwelkomen op zaterdag 17 maart 2018. Tot dan!

JONC

 

LOCATIE
Het Lab Amsterdam
Transformatorweg 32
1014 AK AMSTERDAM
http://www.hetlabamsterdam.nl

KOSTEN
EUR 12,50 p.p. en betreft alleen boulderen. Deelnemer dient eigen sportschoenen mee te nemen, bij voorkeur met een dunne zool.

PARKEERGELEGENHEID
Voor het gebouw van “Het Lab” en in de buurt zijn er gratis parkeerplekken beschikbaar.

OPENBAAR VERVOER
“Het Lab” is prima bereikbaar met het openbaar vervoer. Raadpleeg https://9292.nl/ voor de actuele tijden en transportmogelijkheden.  

This entry was posted in: Events

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s